Vladimir Putin Anunta Modernizarea a 1.600 de Tancuri, Productia Altora Noi

Vladimir Putin Anunta Modernizarea a 1.600 de Tancuri, Productia Altora Noi

Vladimir Putin a anuntat in mod oficial faptul ca Rusia urmeaza sa modernizeze 1.600 de tancuri in cursul urmatorilor ani, asta in timp ce productia altora noi urmeaza sa creasca, iar asta pentru ca presedintele Rusiei se asteapta ca Ucraina sa primaesca peste 400 de tancuri in perioada urmatoare.

Vladimir Putin nu a vorbit despre tancurile armatei ruse distruse deja in razboiul din Ucraina, cifrele neverificate ale Ucrainei spunand ca ar fi vorba despre aproape 6.000 de unitati, iar nici macar Rusia nu are cu ce inlocui un numar atat de mare de tancuri, asa va ramane de vazut ce va mai putea trimite in Ucraina.

“Rusia va moderniza peste 1.600 de tancuri în următorii 3 ani, va produce altele noi. Putin a declarat pe 25 martie că țara sa plănuiește să modernizeze 1.600 de tancuri disponibile în stocul său în următorii trei ani, precum și să intensifice producția de tancuri, a informat presa de stat rusă.

Afirmația lui Putin pare a fi o amenințare la adresa Ucrainei și a națiunilor occidentale, despre care liderul rus susține că intenționează să trimită 420-440 de tancuri la Kiev. Nici Occidentul, nici Ucraina nu au dezvăluit numărul exact de tancuri avansate pe care Kievul le va primi în lunile apropiate.”