Survivor: Schimbarea URIASA de ULTIMA ORA Anuntata pentru Concurenti

Survivor Schimbarea URIASA ULTIMA ORA Anuntata Concurenti

Survivor a confirmat in mod oficial una dintre cele mai importante schimbari de ultima ora care sunt facute pentru concurentii care participa in momentul de fata la competitie, iar asta pentru ca inainte de Marea Unificare vor aparea mentorii, care vor ajuta participantii sa faca mai usor trecerea prin acest proces.

Survivor le-a permis concurentilor sa discute cu persoanele dragi din viata lor inainte de Marea Unificare, iar cei dintre voi care ati vazut deja episodul de astazi, stiti ca masura a fost una extrem de buna, iar asta pentru ca li s-a oferit concurentilor o incurajare inainte de a trece printr-un proces foarte complicat.

Avand in vedere ca America Express s-a incheiat, Survivor Romania ramane singurul reality show important pe care romanii il mai pot urmari in momentul de fata, astfel ca in urmatoarele zile foarte multi ochi vor fi atintiti asupra a ceea ce se intampla in Republica Dominicana in cadrul Marii Unificari, anuntate oficial.

Survivor Romania inca este destul de departe de final, astfel ca ne mai asteapta destule surprize inainte de finalul competitiei, iar din moment ce interesul romanilor este foarte mare pentru ceea ce urmeaza sa se intample in cursul zilelor urmatoare, va fi interesant de vazut cate surprize importante ne mai asteapta.

Mentorii intră de astăzi în pâine! Supraviețuitorii vor primi sfaturi de la aceștia și vor fi încurajați să lupte până la capăt pentru Marea Unificarea Survivor.