Schimbarile WhatsApp de ULTIM MOMENT pentru Telefoanele iPhone si Android

Schimbarile WhatsApp ULTIM MOMENT Telefoanele iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in intreag alume de pe telefoane iPhone si Android, a decis sa ii anunte pe toti cei care folosesc aplicatia despre doua schimbari majore, legate intre ele, care au menirea de a face utilizarea platformei mult mai buna pentru noi toti chiar acum.

WhatsApp ne anunta, in primul rand, ca a lansat o noua versiune a aplicatiei pentru Windows, astfel ca aceasta este acum mai usor de folosit, are performante mult mai bune, si ne ofera o experienta de utilizare net superioara, deci daca o folositi, e bine sa instalati versiunea actualizata acum.

Legat de aceasta lansare este si anuntul cu privire la implementarea de catre WhatsApp Messenger a optiunii de a conecta pana la 4 dispozitive la un cont pe care il folosim, iar asta pentru ca putem sa discutam mai usor cu mai multa lume chiar daca terminalul nostru principal nu mai are baterie, sau nu-l avem la indemana.

WhatsApp Messenger a implementat aceasta optiune pentru a ne ajuta sa folosim platforma de pe mai multe dispozitive, ele trebuind sa fie asociate in prealabil la contul principal inainte de a putea accesa contul nostru, impreuna cu oricare dintre conversatii, dar si grupurile din care facem parte oricand.

Fără încărcător, nicio problemă. Acum puteți conecta WhatsApp la până la 4 dispozitive, astfel încât conversațiile dvs. să rămână sincronizate, criptate și să circule chiar și după ce telefonul este offline. Pentru a face conectarea dispozitivelor și mai ușoară, am creat o aplicație complet nouă pentru Windows.

Cu o încărcare mai rapidă și o interfață familiară, conversația între dispozitive se simte fără probleme. Suntem încântați să prezentăm o nouă aplicație WhatsApp, mai rapidă, pentru desktop Windows, care include acum apeluri video și audio de grup. Rămâneți sincronizat și criptat, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.