Marcel Bolos Informeaza Romanii prin Anunturi de ULTIMA ORA privind Noi Masuri Oficiale

Marcel Bolos Informeaza Romanii Anunturi ULTIMA ORA Noi Masuri Oficiale

Marcel Bolos ii informeaza in mod oficial pe romanii din intreaga tara, printr-o serie de anunturi de ultima ora, cu privire la masurile extrem de importante care au fost luate pentru noi, iar asta deoarece in atentia noastra este adus faptul ca peste 1 milion de familii din Romania si-au platit facturile la utilitati cu bani europeni.

Marcel Bolos vorbeste mai jos despre cardurile de energie pe care Guvernul le-a acordat romanilor din intreaga tara, dar si despre modificarea de rating a Romaniei anuntata zilele trecute, plus ceea ce se intampla multumita ei, astfel ca este important sa stie toata lumea ceea ce a fost realizat pentru tara noastra.

“Până la această oră, 𝐮𝐧 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢 𝐬̦𝐢-𝐚𝐮 𝐩𝐥𝐚̆𝐭𝐢𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐮𝐭𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐜𝐮 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐢. Sunt deja 250 de milioane de lei pe care românii ar fi trebui să îi dea pentru datoriile acestea, dar în schimb îi pot folosi pentru a cumpăra alimente sau medicamente. 500.000 de plăți s-au efectuat doar în ultimele 10 zile. Iar numărul lor va continua să crească spectaculos, pentru că furnizorii de #energie au emis o nouă tranșă de facturi.

Mai sunt și români care nu și-a clarificat încă situația. Fie au solicitat anchetă socială, fie au completat o declarație pe propria răspundere. Le transmit să nu se îngrijoreze, pentru că plăți pentru această tranșă se vor face până la vară. Iar dacă sunt eligibili, li se emite și livrează cardul acasă. Las mai multe detalii în comentarii. De asemenea, vă reamintesc că pentru orice întrebări numărul call-center al Poștei este activ, 𝟎𝟑𝟏𝟗𝟗𝟔𝟔. Chiar dacă sunt și perioade mai aglomerate, am rugămintea să insistați, pentru că operatorii fac eforturi pentru ca toate apelurile să fie preluate.

Probabil ați văzut că agenţia de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva de ţară a României de la negativ la stabil. Este prima modificare în sens pozitiv a perspectivei ratingului României operată de Fitch din aprilie 2020 și până în prezent. De asemenea, ne-a fost reconfirmat ratingul care menţine obligaţiunile de stat ale României în categoria celor recomandate pentru investiţii.

Sunt veşti care ne asigură că în România #investițiile vor continua să crească. Ce precizează Fitch în raportul cu privire la România este că „fluxul mare de fonduri europene intrate în țară, prin fondurile de coeziune din noul cadru financiar multianual (2021-2027) și fondurile de redresare și reziliență 𝐯𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐞 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜𝐞.

In primul rând prin investiții pe termen mediu. De asemenea, fondurile europene ar trebui să îmbunătățească potențialul de creștere al economiei, estimat de Comisia Europeană la aproximativ 2,5-3%, accelerând astfel recuperarea față de nivelul UE”.”