AVERTIZARE E.ON Extrem de SERIOASA pentru Clientii din Toata Romania

AVERTIZARE E.ON Extrem SERIOASA Clientii Toata Romania

E.ON, companie careia milioane de romani din intreaga tara ii platesc lunar facturi pentru serviciile de energie electrica si gaze naturale, ii anunta in mod oficial pe toti dintre ei in legatura cu o avertizare serioasa legata de timpul necesar pentru ca facturile platite cu cardurile de energie sa fie inregistrate in sistem.

E.ON explica mai jos faptul ca daca alegem sa platim prin Posta Romana o factura de energie electrica, folosind un card de energie emis de catre Guvernul Romaniei, atunci ar putea trece intre 10 – 11 zile lucratoare pana in momentul in care respectiva plata va fi inregistrata in sistemele companiei de energie.

Aceasta perioada de timp estimata de catre E.ON Romania echivaleaza, practic, cu 2 saptamani, in zile calendaristice, astfel ca trebuie sa platiti din timp facturile pentru ca acestea sa nu devina scadente in sistemele companiei, si sa vi se emita, eventual, restante de plata, sau un aviz de debransare.

E.ON Romania explica foarte clar acest lucru pentru oricare dintre clientii romani care ar putea ajunge in aceasta situatie foarte usor, si care ar putea sa nu aiba o explicatie cu privire la natura aparitiei unor restante de plata, sau a unui preaviz de debransare, chiar daca si-au platit factura emisa, dar folosin serviciul de plata al Postei Romane.

𝐔𝐧𝐝𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐥𝐚̆𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 ? Descarci factura PDF pe telefon sau laptop. Faci poze după cardul de energie și cartea de identitate a beneficiarului. Achiţi factura de consum folosind cardul de energie. PS: Sumele achitate online pe site-ul Poștei Române, prin cardurile de energie, au un termen de transfer de 10-11 zile lucrătoare.

În 5 zile vei primi pe mail confirmarea verificării documentelor și chitanța aferentă plății sumei către E.ON. Transferul sumelor către noi va fi facut de către CNPR după această confirmare și poate dura până la 10-11 zile lucrătoare. Abia apoi, soldul tău la noi va fi actualizat.