Mesajul Rompetrol IMPORTANT pentru Romani privind Benzinariile din Tara

Mesajul Rompetrol IMPORTANT Romani Benzinariile Tara

Rompetrol, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Romania la momentul actual, le vorbeste romanilor despre locatiile sale din intreaga tara, locatii in care oricine poate sa mearga in momentul de fata, dar multumita aplicatiei Rompetrol Go, cumparaturile facute acolo, si nu numai, pot fi mult mai ieftine.

Rompetrol le vorbeste clientilor despre faptul ca multumita acestei aplicatii au posibilitatea de a se bucura de oferte speciale nu doar in benzinariile din toata tara, ci si la diversi alti parteneri din Romania, astfel ca multumita ei putem sa cumparam diverse lucruri la preturi chiar mult mai bune decat in mod obisnuit.

Conform celor de la Rompetrol, folosirea aplicatiei de catre romani in este posibila doar dupa simpla ei instalare, astfel ca nu trebie sa ne batem prea mult capul cand vine vorba despre folosirea ei, sau profitarea de promotiile actuale, insa este important sa nu ratam vreo reducere extrem de buna acum.

Rompetrol ne permite sa adunam si puncte de loialitate in cadrul acestei aplicatii, astfel incat sa avem posibilitatea de a le folosi pentru diverse achizitii facute in cadrul benzinariilor sale din toata tara, asa ca poate ar fi bine sa va uitati la beneficiile oferite de catre aplicatie pentru a vedea daca merita sa profitati de ele.

Cu Rompetrol Go te bucuri de #extra beneficii! Descarcă aplicația, explorează ofertele special create pentru tine și folosește-le când faci cumpărături. Economiseşte cu ajutorul aplicației Rompetrol Go ​și bucură-te de #super reduceri de la Parteneri!