Romanii Anuntati de Posta Romana, ce s-a Intamplat in TOATA Romania

Romanii Anuntati Posta Romana Intamplat TOATA Romania

Posta Romana ii anunta in mod oficial pe milioanele de romani din intreaga tara despre ceea ce s-a intamplat in tara noastra in mod oficial, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre 1 milion de facturi la energie platite cu carduri de energie.

Posta Romana spune ca asta s-a intampalt intre 20 februarie si 27 martie 2023, deci in putin peste o luna de zile, valoarea totala a sumelor incasate fiind de 250 de milioane de LEI, si mai jos aveti mai multe detalii despre platile inregistrate.

Parte din viața românilor! Un milion de facturi la energie au fost plătite prin cardurile de energie în perioada 20 februarie – 27 martie 2023. Dintre acestea, 138.882 au fost operate online, prin platforma pusă la dispoziție de Poșta Română.

Valoarea totală încasată – peste 250 milioane de lei. Cele mai multe plăți cu cardurile de energie au fost făcute în Capitală -120.000, urmată de județul Suceava – 41.000 și județul Bacău – 35.500.

Până în prezent, 2.110.134 de carduri de energie au ajuns la românii vulnerabili, prin intermediul poștaților români. Numărul acestora va mai crește, pe măsură ce se soluționează anchetele sociale.

”Mulțumesc angajaților Poștei, care sunt la dispoziția beneficiarilor atât la sediile oficiilor poștale, cât și în teren, pentru a încasa plăți, iar aplicația online de plată a facturilor este accesibilă 24/7 pentru cei care vor să achite online”, ne-a transmis ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.