Planurile E.ON foarte IMPORTANTE pentru Romania si Europa Anuntate Oficial

Planurile E.ON IMPORTANTE Romania Europa Anuntate Oficial

E.ON, cel mai mare grup care distribuie energie electrica in toata Europa in momentul de fata, a anuntat in mod oficial planurile sale extrem de importante care vizeaza atat Romania, cat si multe alte tari din cadrul Uniunii Europene, iar asta pentru ca vrea sa faca un urias coridor ecologic in urmatorii ani.

E.ON vrea sa faca habitate noi pentru pasari si animale de-a lungul a 13.000 de kilometri de linii de inalta tensiune, care se afla in zonele forestiere, planul pe care compania il anunta fiind unul extrem de important, el necesitand investitii majore din partea grupului, dar schimbarile vor fi foarte benefice pentru natural.

Conform planului oficial pe care E.ON Romania l-a gandit, ar trebui sa fie si o distributie naturala a speciilor de animale si plante, la nivel european compania gestionand deja peste 8.000 de hectare de linii de transport in mod ecologic, iar experienta va fi extinsa, prin noile investitii, la si mai multe zone din Europa.

E.ON Romania dezvaluie un plan extrem de indraznet care poate aduce beneficii uriase pentru toata Europa, insa desigur ca foarte multe deind de durata in care acesta se va desfasura, si investitiile care vor fi facute, in final, pentru ca totul sa fie dus la indeplinire in masura in care vrea compania.

𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐄.𝐎𝐍 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐫𝐢𝐝𝐨𝐫 𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜 𝐝𝐞 𝟏𝟑.𝟎𝟎𝟎 𝐤𝐦 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐍𝐞𝐚𝐠𝐫𝐚̆ 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐒𝐮𝐞𝐝𝐢𝐚! În calitate de cel mai mare operator de rețele de distribuție a energiei electrice din Europa, 𝗻𝗲 𝗱𝗼𝗿𝗶𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝗺 𝗵𝗮𝗯𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗻𝗼𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗮̆𝘀𝗮̆𝗿𝗶 𝘀̦𝗶 𝗮𝗻𝗶𝗺𝗮𝗹𝗲 𝗶̂𝗻 𝗱𝗲𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗹 𝗮 𝟭𝟯.𝟬𝟬𝟬 𝗸𝗺 𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝗮𝗹𝘁𝗮̆ 𝘁𝗲𝗻𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗶̂𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗳𝗼𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝗲𝗿𝗲.

Prin gestionarea eficientă şi ecologică a coridoarelor ne asigurăm că protejăm mediul, dar îl şi restabilim, şi astfel, asigurăm distribuția naturală a speciilor de animale și plante. La nivel European, 𝟴.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗵𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗱𝗲𝗷𝗮 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗿-𝘂𝗻 𝗺𝗼𝗱 𝗲𝗰𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗰 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗘.𝗢𝗡, iar această experiență urmează să fie extinsă în toată Europa.