Survivor: Secretele de ULTIMA ORA Dezvaluite, ce se Intampla pe Insula

Survivor Secretele ULTIMA ORA Dezvaluite Intampla Insula

Survivor are dezvaluite in mod oficial o serie de noi secrete importante, anuntul de ultima ora de la PRO TV cu privire la popularul reality show aducandu-ne in atentia imediata ceea ce se intampla, dar ceva ce nu era cunoscut de catre foarte multa lume, pentru ca nu toata lumea vede ce se intampla in spatele camerelor.

Survivor a anuntat in mod oficial faptul ca va fi creat un singur trib numit TAINO, acesta urmand a include toti concurentii care au mai ramas in cadrul competitiei, ceva ce se intampla in mod obisnuit in cadrul acestui concurs, combinarea triburilor intr-unul singur fiind facuta abia cand numarul jucatorilor cade suficient de mult.

Exista schimbat si pentru culorile tribului ca parte a acestui eveniment important pe care Survivor Romania il tranziteaza in urmatoarele misiuni, iar asta pentru ca, dupa cum stiti, competitia in sine este foarte departe de final, asa ca mai avem multe surprize de vazut in cursul urmatoarleor luni in competitie.

Survivor Romania este o competitie de la care exista foarte multe asteptari, ceva ce este perfect normal, si asta inseamna ca vom avea si mai multe dintre secrete dezvaluite in mod oficial de catre cei de la PRO TV, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru foarte multi dintre romanii din toata tara.

Acum, se va schimba toată dinamica show-ului. Concurenții vor conviețui împreună, iar noul trib de la Survivor se va numi TAINO. Culorile s-au mixat, iar de săptămâna viitoare încep individualele. S-au schimbat strategiile, așa că…va fi din ce în ce mai interesant la Survivor.

Luni, marți și miercuri la PRO TV și cu o zi în avans pe VOYO. Concurentii nu doar ca vor locui pe aceeasi insula, dar cele 2 tabere dispar, si va ramane un singur trib numit TAINO.