ENEL ii Anunta OFICIAL pe Clientii Romani, ce le Recomanda sa Faca

ENEL Anunta OFICIAL Clientii Romani Recomanda Faca

ENEL, unul dintre grupurile de energie cele mai mari din Europa, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in momentul de fata in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a isi face un cont in cadrul platformei chiar si daca locuiesc in chirie, astfel incat nu trebuie sa ii ceara proprietarului locuintei sa o faca.

ENEL le ofera clientilor din Romania aceasta posibilitate pentru a nu depinde de proprietarul unei locatii pentru a trimite indxul autocitit, sau pentru a afla cat trebuie sa plateasca pentru cea mai recenta factura emisa, lucru care desigur ca a fost cerut de foarte multa vreme, de catre foarte multi dintre clienti.

Procesul de creare a unui cont in cadrul platformei celor de la ENEL Romania este foarte simplu, si similar cu cel in care isi poate face cont si proprietarul unei locuinte, deci trebuie doar sa va uitati la informatiile de pe website-ul companiei pentru a crea foarte rapid acel cont si a transmite informatii, sau a vedea factura.

ENEL Romania nu este singurul grup de energie din Romania care le permite clientilor sa isi faca un cont intr-o platforma prin care sa transmita informatii cu privire la consum, sau sa vada ultima factura emisa, astfel ca daca sunteti client al altei companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale, puteti beneficia de ceva similar.

Locuiești cu chirie și vrei să ai controlul consumului tău de energie electrică? Creează un cont MyEnel pe website și asociază locul de consum care aparține proprietarului. Astfel, vei putea să transmiți periodic indexul și să primești factura în format electronic, pe care să o plătești tot online, simplu și rapid. Odată făcută plata, proprietarul va primi o notificare din partea noastră.