Informarea BANCA Transilvania cu un Anunt IMPORTANT pentru Toti Clientii din Romania

Informarea BANCA Transilvania Anunt IMPORTANT Toti Clientii Romania

BANCA Transilvania, una dintre principalele banci din Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Est, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania, cu un anunt oficial, despre o serie de beneficii importante. BANCA Transilvania vorbeste despre ceea ce le este oferit clientilor din Romania in legatura cu aplicatia BT Pay, dar si ceea ce este disponibil in cadrul aplicatiei in momentul de fata, sau cat de mult ne ajuta acest lucru in viata de zi, cu zi.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca aplicatia BT Pay ne permite sa ne administram mult mai usor conturile pe care le avem la banca, iar asta deoarece in cadrul ei putem adauga cardurile si toate conturile. Dupa ce instalati aplicatia, cei de la BANCA Transilvania ne spun ca putem sa ne folosim de catre aplicatia BT Pay pentru a vedea sumele de bani pe care le avem disponibile in cadrul lor, dar si pentru a controla cardurile in sine.

BANCA Transilvania: Informarea cu un Anunt IMPORTANT pentru Toti Clientii din Romania

BANCA Transilvania explica in mod oficial mai jos faptul ca in sectiunea conturi putem adauga oricare dintre conturile pe care le avem la banca, dar cardurile vor trebui adaugate separat si manual de catre noi. Dupa ce facem acest lucru, aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania ne va afisa informatii detaliate cu privire la toate tranzactiile care sunt facute folosind cardurile, sau doar transferurile din conturi, asa ca este important sa fim atenti la asta.

BANCA Transilvania a creat aplicatia BT Pay special pentru a le oferi oricaror clienti posibilitatea de a se bucura de o metoda foarte usoara prin care sa-si administreze cat mai usor si eficient conturile. Aplicatia BT Pay de la BANCA Transilvania este disponibila in mod oficial pentru iPhone si Android, si poate fi folosita de oriunde din lume de catre clientii bancii, astfel ca indiferent daca mergeti intr-o calatorie, tot va veti putea folosi de ea pentru administrarea conturilor.

BANCA Transilvania distribuie in mod gratuit aplicatia BT Pay prin App Store si Google Play Store, iar de ea avem nevoie pentru a autoriza tranzactiile bancare pe care le facem folosindu-ne cardurile.