Decizia Orange de ULTIM MOMENT, ce Ofera GRATUIT Clientilor in Weekend

orange formula 1 marele premiu australiei gratuit

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la momentul actual, ne vorbeste in mod oficial despre o decizie de ultim moment pe care a luat-o, si in baza careia a hotarat sa ne ofere gratuit in weekend posibilitatea de a urmari Marele Premiu al Australiei la Formula 1 prin Orange Sport 3.

Orange le spune mai jos clientilor din toata romania despre faptul ca in cursul acestui weekend canalul de televiziune Orange Sport 3 va fi oferit in mod gratuit pentru oricare dintre fanii Formula 1 care vor sa profite de tot, si sa urmareasca duelurile pe care Max Verstappen si Lewis Hamilton vor participa pe circuit.

Aceasta nu este prima oara cand Orange Romania le ofera romanilor optiunea de a vedea cursele de Formula 1 prin intermediul Orange Sport 3, astfel ca nu vorbim despre vreo surpriza extrem de mare, dar e bine ca vom putea vedea Marele Premiu al Australiei la Formula 1 in mod gratuit prin acest canal TV in weekend.

Orange Romania le ofera clientilor posibilitatea de a urmari acest canal daca au un cont in platforma Orange TV Go, iar daca nu sunteti client, atunci nu veti avea acces la absolut nimic, din pacate, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la ceea ce ni se ofera in momentul de fata pentru a profita de absolut tot.

Marele Premiu al Australiei se vede gratuit weekendul acesta pe Orange Sport 3. Indiferent că ești client Orange sau nu, fă-ți cont gratuit în aplicația #OrangeTVGo și nu rata niciun moment!