Anuntul WhatsApp Oficial, ce TREBUIE sa Faci pe iPhone si Android

Anuntul WhatsApp Oficial TREBUIE Faci iPhone Android

WhatsApp a publicat un nou anunt oficial care vizeaza miliardele de utilizatori din intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca le spune tuturor oamenilor ceea ce trebuie sa faca in propriile dispozitive in momentul de fata pentru a se putea bucura de o experienta cat mai sigura cand vine vorba despre folosirea serviciului.

WhatsApp le spune utilizatorilor din intreaga lume ca trebuie sa isi activeze optiunea de backup pentru conversatii, iar asta pentru ca in baza ei vor fi siguri totdeauna de faptul ca vor putea recupera tot ceea ce au discutat, daca se intampla sa li se strice telefonul, sau daca acesta este furat de catre o persoana necunoscuta.

WhatsApp a explicat in repetate randuri faptul ca toate backup-urile pe care le putem face prin intermediul aplicatiei sunt criptate in totalitate, astfel ca informatiile pe care le transmitem catre serverele Apple, sau Google, nu vor putea fi interceptate in tranzit, dar mai mult, putem sa criptam total backup-urile.

Anuntul celor de la WhatsApp Messenger a fost facut cu ocazia zilei internationale a backup-urilor, iar asta pentru ca oamenii trebuie sa stie ce fel de optiuni le sunt puse la dispozitie cand vine vorba despre protejarea datelor pe care le au in propriile telefoane iPhone si Android, un lucru extrem de important, in final.

WhatsApp Messenger are un meniu special in sectiunea de setari care ne permite sa cream backup-uri pentru informatiile pe care le avem in telefoane, acestea putand fi facute in mod automat in conturile iCloud, sau Google Drive, astfel ca oricand avem nevoie sa protejam datele pe care le avem in dispozitive, e bine sa stim ca avem aceasta optiune.

Viață se întâmplă. Și când se întâmplă cu telefonul dvs., este întotdeauna util să aveți opțiunea de a activa backupul criptat end-to-end pentru a vă reînvia istoricul chat-ului.