Notificarea Carrefour cu GRATUITATILE sub forma de Vouchere pentru Romani

Notificarea Carrefour GRATUITATILE forma Vouchere Romani

Carrefour isi surprinde complet milioanele de clienti la inceput de luna aprilie 2023, iar asta pentru ca a decis sa anunte in mod oficial ceea ce da gratuit pentru oricare dintre romanii care sunt interesati sa faca bani, voucherele de cumparaturi pe care le primim ajutandu-ne sa achizitionam orice dorim din magazinele sale.

Carrefour le spune clientilor din Romania, care folosesc deja aplicatia sa pentru iPhone si Android, faptul ca au posibilitatea de a castiga 5 vouchere in valoare de 25 de LEI fiecare daca isi conving 5 prieteni sa intre in campania Act for Good, si sa faca orice fel de cumparaturi benficiind de promotiile existente acolo.

Puteti vedea mai jos ca nu doar clientii existenti ai Carrefour Romania care folosesc aplicatia vor primi vouchere, ci si cei care se inscriu pentru prima oara, doar ca in cazul celor din urma se ofera vouchere in valoare de 10 LEI fiecare, nu de 25 de LEI, dar chiar si asa, e vorba despre bani  care se dau gratuit.

Carrefour Romania nu e la prima campanie promotionala speciala de acest gen care se desfasoara in Romania, avand si altele in trecut, astfel ca e bine sa stim ce se intampla, pentru ca orice fel de sume de bani care sunt oferite gratuit, sunt bune pentru cei care in aceasta perioada au nevoie de orice fel de ajutor pentru a-si face cumparaturile.

Adu-ți prietenii în Act for Good. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Pentru fiecare 5 prieteni care devin utilizatori Act for Good deblochezi un voucher de 25 lei, iar ei – câte unul de 10 lei. E ca și cum ați merge împreună la cumpărături, dar în digital. Pe cine ai putea să chemi ? Află mai multe detalii în regulamentul disponibil în aplicație.