Decizia OMV foarte IMPORTANTA cu SCHIMBARI in Benzinariile din Romania!

Decizia OMV IMPORTANTA SCHIMBARI Benzinariile Romania!

OMV, unul dintre lanturile de benzinarii cu o puternica prezenta in Romania in momentul de fata, a hotarat sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu o serie noua de schimbari pe care le-a facut, iar asta pentru ca decizia este una care poate fi benefica pentru extrem de multi soferi care circula prin tara noastra.

OMV ii anunta pe romani ca, daca au nevoie, au posibilitatea de a gasi in unele dintre benzinariile sale puncte Cargus Ship & Go prin care pot expedia foarte rapid colete prin intermediul firmei de curierat Cargus, asa cum se intampla si in cazul FAN Courier, care are deasemenea puncte de prezenta similare.

Decizia luata de catre OMV Romania din acest punct de vedere poate sa le usureze multor romani munca de a expeedia un colet, fie ca acest lucru se face prin intermediul Cargus, sau FAN Courier, ambele companii de curierat fiind capabile sa livreze orice fel de colete, insa gama celor care pot fi lasate la benzinarie este limitata.

OMV Romania explica pe website-ul sau, insa si in benzinarii, ce fel de colete putem, sau nu, sa lasam in locatii pentru a fi expediate oriunde in tara, asa ca e important sa stim acest lucru inainte de a decide sa mergem in vreo locatie pentru a lasa un colet, in ideea de a nu duce unul care este prea mare, si nu poate fi transportat de acolo.

Pentru cei care își modifică programul întregii zile ca să fie acasă atunci când sună curierul, OMV are grijă să-ți organizezi timpul așa cum vrei, în timp ce te bucuri de comenzile tale favorite. Cargus Ship& Go se mută în stațiile OMV, pentru a-ți ușura și mai mult comenzile online.

Disponibil 24/7, lockerul securizat este soluția de livrare prietenoasă cu mediul, dar și cu timpul tău. Comanzi pachete de orice dimensiune, iar când coletul ajunge în locker ești anunțat prim e-mail sau SMS și ai 48 de ore să intri în posesia lui, folosind aplicația Cargus mobile.