Modificarea WhatsApp MAJORA la care Nu Visau Oamenii cu iPhone, Android

Modificarea WhatsApp MAJORA care Nu Visau Oamenii iPhone Android

WhatsApp face o modificare majora pentru miliarde de utilizatori de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, aceasta fiind una la care nu mai visau foarte multi oameni, si asta pentru ca ni se va permite in mod oficial sa blocam de la accesare diverse conversatii pe care le avem in cadrul platformei de mesagerie.

WhatsApp urmeaza sa creeze o functie speciala care va permite securizarea suplimentara a conversatiilor prin sisteme de securitate biometrica, ori cu un cod de acces, astfel ca indiferent cine are telefonul nostru in mana, sa nu poata accesa respectivele conversatii, asta desigur daca nu stie codul nostru de acces.

WhatsApp ofera deja posibilitatea de a bloca accesul la aplicatie pe baza de cod de acces, sau sistem de securitate biometrica, asa ca aceasta noua optiune vine ca o masura suplimentara de securitate, dar numai pentru cei care nu ne cunosc codul de acces al telefonului, si numai daca aplicatia e lasata deschisa in telefon.

In cazul in care o persoana stie codul de acces al telefonului, ea va putea accesa WhatsApp Messenger, chiar daca aplicatia are protectie, sau chiar daca aceasta functie va fi activata, asa ca e important sa stiti acest lucru, deoarece protectia functioneaza doar daca nu va partajati codul de acces pentru telefonul folosit.

WhatsApp Messenger face totusi si o alta modificare, mutand conversatiile protejate intr-o sectiune diferita a aplicatiei, deci ele nu vor fi vizibile pentru toata lumea care va deschide aplicatia, ceea ce ar putea sa le tina departe de ochii unor curiosi, dar totul depinde de cum ne folosim noi aplicatia, si cui dam telefonul.

Păstrați acest chat blocat și ascundeți. Folosește-ți amprenta pentru a deschide acest chat și pentru a citi notificările de pe acest telefon. Pentru și mai multă confidențialitate, chat-urile blocate vor fi păstrate separat de alte chat-uri.

Modificarea WhatsApp MAJORA care Nu Visau Oamenii iPhone Android blocare conversatie