Volodimir Zelenski Semneaza Noi Sanctiuni Impotriva celor care Ajuta Rusia, Vorbeste despre Bucha

Volodimir Zelenski a anuntat in mod oficial semnarea unui nou set de sanctiuni impotriva celor care ajuta Rusia sa isi desfasoare razboiul impotriva Ucrainei in momentul de fata, si vorbim despre foarte multe persoane care sunt vizate de catre ele.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea din nou despre orasul Bucha, acolo unde a mers impreuna cu liderii europeni care au venit pentru a vizita Ucraina si a discuta despre ajutorul pe care il ofera in continuare, printre ei numarandu-se si Maia Sandu.

“Am semnat două decrete privind sancțiunile împotriva celor care lucrează pentru agresiunea rusă. Aceștia sunt oficiali ai statului agresor, ai industriei sale de apărare – sute de companii și colaboratori. Este vorba despre peste 650 de persoane nou sancționate.

NSDC va continua această activitate. Și niciunul dintre cei care îi ajută pe teroriști, lucrează pentru ei, furnizează sau fabrică arme pentru teroare – nimeni nu va scăpa de răspundere.

Blocarea complicilor terorii, izolarea statului terorist, înfrângerea acestuia și procesele sunt cele care îi așteaptă pe toți cei care au început și duc război împotriva Ucrainei și a ordinii internaționale. Slavă tuturor celor care sunt acum în luptă! O amintire veșnică tuturor adulților și copiilor cărora le-a luat viața teroarea Rusiei! Glorie Ucrainei!

În orașul Buča, nu departe de Kiev, a avut loc o ceremonie de comemorare a victimelor civile ale războiului. Cele mai grave crime de război au avut loc acolo în 28 de zile.

La primul obletnici osvoboditve mesta sem zbranim în limba ucraineană a spus că soldații ruși au fost uciși din cauza unor oameni nevinovați. Danes smo vsi mi Ukrajinci in zabeni, kot še nikoli. Slavă în Ucraina, herojem slava!

Prim-ministrul Republicii Slovenia, dr. Robert Golob: „În orașul Bucha, care nu este departe de Kiev, am fost prezent la o ceremonie de cinstire a memoriei victimelor civile ale războiului. Pe parcursul a 28 de zile, Acolo s-au comis cele mai teribile crime de război.

La prima aniversare de la eliberarea orașului, m-am adresat publicului în limba ucraineană, menționând că soldații ruși au comis atrocități împotriva unor oameni nevinovați. Că astăzi suntem cu toții ucraineni și suntem uniți, ca niciodată înainte. . Slavă Ucrainei! Slavă eroilor!””