GRATIS de la Vodafone pentru MILIOANE de Clienti Romani, ce Ofera in Romania

GRATIS Vodafone MILIOANE Clienti Romani Ofera Romania

Vodafone are un anunt foarte important care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca grupul de telecomunicatii anunta ce ofera gratuit milioanelor de oameni care beneficiaza de serviciile sale in momentul de fata,

Vodafone le transmite clientilor din toata Romania, ca in cadrul aplicatiei pe care o ofera pentru telefoanele iPhone si Android are o serie variata de promotii, toate disponibile pentru cei care platesc pentru serviciile sale, iar zilnic da gratuit cate un cadou pentru cei care decid sa foloseasca MyVodafone acum.

Prea multe explicatii cu privire la ceea ce ofera gratuit Vodafone Romania nu exista, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, insa chiar si asa, vorbim despre o veste extrem de buna pentru cei care folosesc de ceva vreme aplicatia si asteptau sa primeasca beneficii de pe urma fidelitatii pe care o arata companiei.

Vodafone Romania este perfect constienta de faptul ca oricare dintre clientii din Romania cauta in mod constant sa beneficieze de diverse gratuitati, asa ca de aceea ofera in mod regulat unele pentru ei, si merita sa fiti atenti la promotii, pentru ca uneori puteti rata unele care sunt chiar extrem de interesante.

Vodafone Happy te pregătește pentru Paște cu cadouri atât pentru tine, cât și pentru bucuria celor dragi. Răzuiește și descoperă cadoul zilnic din aplicația My Vodafone.