Masurile LIDL Romania pentru Paste 2023, IMPORTANTE Schimbari in Magazine

Masurile LIDL Romania Paste 2023 IMPORTANTE Schimbari Magazine

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu cele mai multe magazine in toata tara in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe romanii care ajung sa-i cumpere produsele despre schimbarile pe care le face special pentru Paste 2023, pentru ca vor fi oferite multe noutati extrem de interesante.

LIDL Romania le vorbeste romanilor despre noul catalog de produse care vor putea fi cumparate din oricare dintre magazinele din Romania in cursul urmatoarelor zile, incepand cu 10 aprilie, si pana de Paste 2023, pentru ca multe dintre ele sunt disponibile doar pentru o perioada foarte limitata de timp.

Puteti vedea mai jos ca este vorba despre produse de la brand-uri cunoscute, in principal, pe care cei de la LIDL, le vand in magazinele din Romania in mod obisnuit, si asta ne ofera posibilitatea sa cumparam de Paste 2023 produsele cu care ne-am obisnuit deja, si pe care le-am cumparat in anii trecut pentru a petrece Pastele asa cum dorim.

LIDL va avea produsele din nou catalog disponibile incepand cu ziua de luni, astfel ca pana atunci nu vom putea cumpara absolut nimic, iar din moment ce magazinele sunt inchise de Paste 2023, ele vor fi disponibile pentru o perioada de timp ceva mai redusa decat in cazul ofertelor care sunt disponibile in mod obisnuit.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 10-15.04.2023. Ți-am pregătit: delicatese #LidlDeluxe, dulciuri #Favorina, articole pentru atelier și pentru casă … și multe alte surprize pentru întreaga familie! Tu ce mâncăruri pregătești pentru mesele festive ?

Hai să-ți iei toate ustensilele care să-ți facă treaba mai ușoară în bucătărie! Descoperă oferta de săptămâna aceasta la produse de curățenie sau îngrijire personală și pregătește-ți lista de cumpărături.