Anunturile Kaufland de Mare IMPORTANTA Transmise Clientilor din Romania

Anunturile Kaufland Mare IMPORTANTA Transmise Clientilor Romania

Kaufland a decis sa ii anunte pe clientii din intreaga tara, prin cateva anunturi de mare importanta, despre ceea ce se intampla in magazinele sale in aceasta perioada, iar asta pentru ca de Paste 2023 compania pregateste surprize foarte mari pentru romanii care ajung prin oricare dintre magazinele sale.

Kaufland ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca daca au nevoie sa le fie livrat ceva acasa pentru a sarbatori Pastele 2023 asa cum trebuie, ei bine exista posibilitatea de a profita de Glovo, sau Tazz, pentru a cumpara orice ne intereseaza cu livrare la domiciliu, asa cum se intampla si la alte lanturi de hypermarket-uri.

Separat de acest anunt, cei de la Kaufland Romania anunta ca joi vor organiza un concert live pe care romanii il vor putea urmari, iar asta pentru ca o serie de vedete din lumea muzicala urmeaza sa participe pentru a le arata romanilor cum se sarbatoreste Pastele romaneste, tematica tuturor promotiilor de anul acesta.

Kaufland Romania spune ca aceste concerte vor fi transmise prin intermediul Facebook si YouTube pentru romanii din intreaga tara, care sunt dornici sa urmareasca tot ceea ce a fost pregatit, asa ca daca sunteti cu adevarat dornici, atunci e bine sa le accesati din timp pentru a vedea ce urmeaza sa fie transmis oficial.

Faci pregătiri pentru Paște? Noi îți livrăm tot ce vrei. Găsești secțiunea Kaufland în aplicațiile Glovo sau Tazz. Selectezi ce ai nevoie și livrăm la tine acasă. Kaufland livrează! Joi, 13 aprilie, de la ora 15:00, trăiește Paștele românește, live, unde ne vom întoarce la origini, dar nu vom uita nici de prezent.

Te așteptăm pe paginile noastre de Facebook și YouTube ca să ne bucurăm împreună de tradițiile vechi de Paște, dar și cele reinterpretate alături de invitații noștri!