Planurile Netflix IMPORTANTE pentru un Serial Popular Anuntate

Planurile Netflix IMPORTANTE Serial Popular Anuntate

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, are dezvaluite planurile extrem de importante care au fost stabilite deja pentru un serial extrem de important, iar asta pentru ca desi seria Stranger Things nu va mai continua in formatul actual, una animata a fost deja comandata de catre companie.

Netflix vrea sa le ofere abonatilor din platforma de streaming video la cerere posibilitatea de a vedea in continuare evenimentele din lumea virtuala a seriei atat de populare, astfel ca un nou serial animat bazat pe aceeasi poveste, si aceeasi lume, din Stranger Things, isi va face aparitia, poate la final de an 2023, sau inceput de an 2024.

Netflix nu a dezvaluit deocamdata vreun detaliu cu privire la acest serial animat bazat pe Stranger Things 4, insa daca ne gandim la ceea ce s-a facut cu serialul in platforma de streaming, este de asteptat ca titlul sa fie un real succes dupa ce va fi lansat, mai ales ca exista atat de multi fani ai acestei povesti.

Netflix investeste in mod constant in noi filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume, ceva ce desigur ca vine ca o veste extrem de buna pentru oricine plateste un abonament in cadrul platformei, astfel ca multa lume asteapta cu mare interes ceea ce este facut pentru Stranger Things, dar e posibil ca asteptarea sa fie lunga.

“Întotdeauna am visat la un „Stranger Things” animat, după desenele animate de sâmbătă dimineața pe care am crescut, iar să vedem acest vis realizat a fost absolut palpitant. Nu am putea fi mai uimiți de ceea ce au venit Eric Robles și echipa sa – scenariile și lucrările de artă sunt incredibile și abia așteptăm să împărtășim mai multe cu voi! Aventura continuă.”