AVERTIZAREA ENEL de ULTIMA ORA Publicata pentru Toti Clientii din Romania

AVERTIZAREA ENEL ULTIMA ORA Publicata Toti Clientii Romania

ENEL ii anunta in mod oficial pe milioanele de clienti din toata Romania in legatura cu o decizie de ultima ora pe care a luat-o, avertizandu-i pe oameni despre ceea ce se intampla in momentul de fata, iar asta pentru ca incepand de vineri magazinele sale din Romania vor fi inchise pana in cursul zilei de marti.

ENEL spune ca saptamana aceasta vom putea merge in oricare dintre locatiile sale din Romania doar pana joi, aceasta fiind ultima zi din aceasta saptamana in cadrul careia mai putem rezolva orice fel de probleme am avea, sau putem afla orice fel de informatii de care suntem interesati, asa ca este important sa nu uitam acest lucru.

Conform celor de la ENEL Romania, cand vine vorba despre emiterea, sau plata, facturilor, dar si alte actiuni care au legatura cu derularea obligatiilor contractuale, pot fi derulate inclusiv online, astfel ca desi magazinele fizice sunt inchise, platforma online a grupului de energie ne ramane totusi in continuare disponibila.

ENEL Romania incearca sa ii ajute pe clientii din Romania sa beneficieze totusi de o experienta buna in aceasta perioada in care foarte multe companii vor avea magazinele inchise, asa ca merita sa fim atenti la ceea ce se intampla, si sa nu trecem cu vederea faptul ca nu vom putea merge in toate agentiile, ca si pana acum.

Mai sunt doar câteva zile până la Paștele ortodox, iar magazinele noastre vor avea programul modificat în preajma sărbătorii religioase. De vineri, 14 aprilie, și până luni, 17 aprilie, magazinele noastre din toată țara vor fi închise. Te așteptăm cu drag până pe 13 aprilie sau începând cu 18 aprilie. Înainte să pornești către noi, verifică programul magazinelor.

Îți reamintim că multe dintre operațiunile care țin de relația contractuală cu noi, precum plata facturii ori verificarea soldului, le poți face online, fără să fie nevoie să te deplasezi în magazine. Vezi programul magazinelor noastre în perioada Paștelui ortodox