Informarea BRD Romania foarte IMPORTANTA de care Clientii TREBUIE Sa Stie

Informarea BRD Romania IMPORTANTA Clientii TREBUIE Stie

BRD Romania, banca de la care milioane de romani au servicii bancare in momentul actual, le vorbeste tuturor clientilor despre ceva e foarte multi nu au stiut pana acum, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor oamenilor importanta platforma YOU BRD, care ofera posibilitatea de a ne bucura de mobile si internet banking.

BRD Romania explica mai jos ceea ce inseamna folosirea platformei YOU BRD in momentul de fata, iar asta pentru ca prin intermediul sau avem acces permanent la banii pe care-i avem in conturile bancare, si putem sa realizam foarte rapid orice fel de plati, sau putem sa realizam transferuri de bani intre conturi, sau catre alte banci.

Conform celor de la BRD, platforma YOU poate fi folosita atat de pe telefoane mobile iPhone, sau Android, cat si de pe PC-uri, atat din Romania, cat si din alte zone de pe glob, asa ca nu exista restrictii din punct de vedere al locatiei din care putem folosi tot, chiar daca exista limitari la ceea ce putem face din anumite medii.

BRD are pe website-ul sau toate informatiile necesare pentru a putea activa platforma YOU BRD in momentul de fata, acest proces putand fi realizat de oriunde de catre noi, chiar si fara sa mergem efectiv intr-o agentie a bancii, ceea ce desigur ca este o veste grozava pentru foarte multi dintre clientii romani.

Indiferent unde alegi să-ți petreci mini vacanța de Paște, prin YOU BRD ai acces la contul tău oriunde și oricând. Ai uitat să plătești facturile pentru că ai fost ocupat cu planurile de vacanță? Nicio grijă, le poți plăti printr-un click din YOU BRD. Poți vedea oricând orice tranzacție făcută din contul tău.

În plus, nu mai ai grija întârzierii transferurilor către prieteni, pentru că poți face plăți instant către băncile partenere. Hai pe website și află mai multe despre banking-ul online simplificat.