ATENTIONARE de la WhatsApp cu 3 IMPORTANTE Schimbari in iPhone, Android

ATENTIONARE WhatsApp 3 IMPORTANTE Schimbari iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din lumea intreaga, cu peste 2 miliarde de utilizatori care o folosesc de pe Android si iPhone in momentul de fata, le transmite oamenilor faptul ca a implementat 3 schimbari majore care au menirea de a asigura securitatea conturilor pe care le utilizam.

WhatsApp vorbeste mai jos despre cele 3 noi masuri de securitate care au fost implementate pe Android si iPhone, ele fiind gandite pentru a functiona in tandem, astfel incat indiferent cine ar incerca sa ne fure contul din platforma, sa nu paota face acest lucru, deci ar trebui sa fim in completa siguranta, in mod teoretic.

WhatsApp Messenger este o platforma atat de populara, incat in mod regulat sunt derulate atacuri impotriva utilizatorilor care au conturi in cadrul sau, asa ca este important sa fim atenti la aceste masuri de securitate pentru a avea conturile in deplina siguranta in momentul in care purtam conversatii in cadrul platformei.

WhatsApp impune 3 masuri de securitate noi pe Android si iPhone

ATENTIONARE WhatsApp 3 IMPORTANTE Schimbari iPhone Android securitate

Protecție cont: dacă trebuie să vă schimbați contul WhatsApp pe un dispozitiv nou – vrem să verificăm dacă sunteți cu adevărat dvs. De acum înainte, vă putem cere pe vechiul dispozitiv să verificați dacă doriți să faceți acest pas ca o verificare suplimentară de securitate.

Verificarea dispozitivului: malware-ul dispozitivului mobil este una dintre cele mai mari amenințări la adresa confidențialității și securității oamenilor din ziua de azi, deoarece poate profita de telefonul dvs. fără permisiunea dvs. și poate folosi WhatsApp pentru a trimite mesaje nedorite. Pentru a preveni acest lucru, am adăugat verificări pentru a vă ajuta să vă autentificați contul.

Coduri de securitate automate: utilizatorii noștri cei mai atenți la securitate au putut întotdeauna să profite de caracteristica noastră de verificare a codului de securitate, care vă ajută să vă asigurați că discutați cu destinatarul vizat. Puteți verifica acest lucru manual accesând fila de criptare de sub informațiile unei persoane de contact. Pentru a face acest proces mai ușor și mai accesibil pentru toată lumea, lansăm o funcție de securitate bazată pe un proces numit „Transparența cheii”, care vă permite să verificați automat că aveți o conexiune sigură.