3 SCHIMBARI WhatsApp Lansate Oficial pe Telefoanele iPhone si Android

3 SCHIMBARI WhatsApp Lansate Oficial Telefoanele iPhone Android

WhatsApp, aplicatia de mesagerie care are cel mai mare numar de utilizatori din intreaga lume, a lansat in mod oficial 3 schimbari foarte importante pentru telefoanele iPhone si Android, iar in baza lor ne vom putea bucura de o serie de schimbari despre care ar trebui sa stim cu totii acum, pentru ca aduc noi moduri de a folosi platforma.

WhatsApp spune, in primul rand, ca a marit numarul de participanti la grupurile de conversatii, astfel ca acum 1024 de persoane vor putea face parte dintr-un grup de acest gen, ceea ce ne ofera posibilitatea de a aduna si mai multe persoane in cadrul grupurilor de conversatii in viitor, pentru a comunica mai usor.

A doua mare schimbare pe care WhatsApp Messenger ne-o ofera are legatura cu descoperirea de grupuri de conversatii noi, iar asta pentru ca incepand de acum ne vor fi recomandate grupuri de conversatii in care sunt active contactele noastre, aplicatia pentru iPhone si Android avand totul gandit pentru a ne ajuta sa ne facem prieteni noi.

WhatsApp Messenger anunta, in final, si lansarea functiei care le permite administratorilor de grupuri sa controleze cine face, sau nu face, parte dintr-un anumit grup, aceasta fiind in testare de ceva vreme, dar acum va fi lansata oficial, si toate aceste noutati vor fi disponibile treptat in urmatoarele saptamani doar in cele mai recente versiuni ale aplicatiei pentru iPhone si Android.

S-a mărit limita de participanți în grup la 1024. Vedeți cu ușurință grupurile în comun – puteți acum să căutați un contact și să vedeți grupurile pe care le aveți în comun cu ei. Administratorii grupului pot controla acum cine se alătură grupurilor lor.

În Grupuri, accesați Setările grupului > activați „Aprobați participanți noi” pentru a începe. Aceste funcții vor fi lansate în săptămânile următoare. Vă mulțumim că folosiți WhatsApp!