GRATUIT de la Kaufland de Paste 2023 pentru Oricare dintre Clientii din Romania

GRATUIT Kaufland Paste 2023 Oricare Clientii Romania

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu unul dintre cele mai mari numere de magazine in Romania la momentul actual, a decis ceea ce le da gratuit romanilor in perioada Pastelui 2023, iar asta pentru ca vorbim despre vouchere de 500 de LEI, iar pentru a le obtine nu trebuie sa facem chiar atat de multe, in final.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca ofera 5 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare, pentru oricare dintre romanii care comenteaza la cel mai recent clip video publicat in cadrul canalului de pe YouTube al companiei active in Romania, deci oricine poate sa participe, chiar daca nu a cumparat ceva din vreun magazin al grupului.

Kaufland spune ca daca lasam mai multe comentarii la acea postare, vom avea si mai multe sanse de castig, ceea ce este perfect normal, din moment ce scopul campaniei este de a genera interactiune cu acele clipuri video, si a le face mult mai populare in cadrul platformei de video sharing atat de populara in intreaga lume.

Cei de la Kaufland Romania au hotarat ca in perioada Pastelui 2023 sa organizeze o serie de concerte in cadrul YouTube pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a sarbatori Pastele romaneste cu unii dintre artistii lor favoriti, diverse concerte fiind transmise gratuit online pentru oamenii din toata tara in urmatoarele zile.

Kaufland Romania a ales unii dintre artistii pe care ii iubesc romanii, iar acestia vor interpreta melodiile care i-au facut faimosi, si oricine poate sa urmareasca totul prin intermediul canalului de pe YouTube al celor de la Kaufland in cursul urmatoarelor zile, asa ca daca vreti, puteti sa fiti atenti acolo.

CONCURS: Spune-ne într-un comentariu sub videoul de pe canalul nostru de YouTube, abonează-te la canal și ai șansa să câștigi unul dintre cele 5 vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei! Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Pentru regulament accesează website-ul nostru.