Rusia Intensifica Atacurile in Bahmut, Controland Zone din Oras

Rusia Intensifica Atacurile in Bahmut Controland Zone din Oras

Rusia isi intensifica atacurile in Bahmut in aceste zile, grupurile de mercenari Wagner colaborand cu armata Rusiei pentru a extinde asaltul asupra orasului, controland deja anumite parti ale acestuia, in timp ce armata Ucrainei se retrage tactic din zonele in care nu mai poate opune rezistenta eficienta, protejandu-si oamenii.

Rusia vrea sa cucereasca orasul Bahmut cat mai repede cu putinta, Moscova trimitand acolo mai multe trupe si resurse militare pentru ca localitatea sa fie controlata in totalitate inainte ca Ucraina sa-si lanseze contraofensiva pe care o pregateste de luni de zile, si lucrurile par sa se indrepte intr-o directie pozitiva pentru rusi, din pacate.

“Rusia intensifică atacul asupra lui Bakhmut în timp ce Wagner, armata regulată, îmbunătățește cooperarea. Se pare că apărătorii ucraineni încă dețin cartierele de vest ale orașului, dar au fost supuși unui foc de artilerie rusesc deosebit de intens în ultimele 48 de ore.

Grupurile de asalt Wagner continuă să conducă ofensiva principală prin centrul orașului Bakhmut, în timp ce trupele aeriene ruse au întărit unele unități Wagner de pe flancurile de nord și de sud ale operațiunii, a scris ministerul pe 14 aprilie.”