Volodimir Zelenski Vorbeste despre Noile Decizii ale Armatei in Plin Razboi

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial participarea la noi intalniri care au legatura cu stabilirea strategiilor pe care armata Ucrainei le va aplica in cursul lunilor urmatoare pe campul de lupta deschis de catre Rusia, iar asta pentru ca situatia ramane foarte dificila in multe regiuni ale sale.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre celebrarea unui an de zile de la distrugerea uneia dintre foarte importantele nave rusesti trimise in Marea Neagra pentru a ataca Ucraina, un moment foarte important pentru moralul armatei ucrainiene in acel moment al razboiului.

“Am ținut o întâlnire a Cabinetului militar, un format special de lucru cu liderii sectorului nostru de apărare, comandanții noștri, serviciile de informații și Biroul. Doar ceea ce este direct necesar pentru managementul în primă linie și asigurarea acțiunilor active ale Ucrainei, protecția statului nostru de teroarea rusă. Era semnificativ.

Și acțiunile noastre vor fi puternice. Îi pregătim pe băieți. Și așteptăm cu nerăbdare livrarea armelor promise de partenerii noștri. Aducem victoria cât mai aproape. Și asigurăm spiritul de unitate la maximum. Eficiență – la maximum. Pregătire – tot la maxim.

Inamicul va suferi cu siguranță pierderi ca răspuns la fiecare lovitură împotriva ucrainenilor.

Slavă tuturor celor care luptă acum pentru Ucraina! Mulțumesc tuturor celor care lucrează pentru apărarea și victoria noastră! Mulțumesc tuturor celor care ajută! Glorie Ucrainei!

Faptul că Ucraina a rezistat, că Ucraina poate lupta și elibera pământul său, că Ucraina are încredere în viitorul său, se bazează în mare măsură pe încrederea noastră în abilitățile și talentele, inteligența și gândirea strategică a tuturor celor care lucrează eficient în apărarea ucrainei – complex industrial şi capabil să-l dezvolte.

Astăzi este o zi specială pentru noi. La 13 aprilie 2022, o rachetă ucraineană a ajutat la restabilirea ordinii în apele ucrainene ale Mării Negre. Datorită „Neptunului” nostru, nava amiral inamică a mers exact acolo unde îi este locul, ca toate celelalte nave de război rusești.

De aceea, de acum, 13 aprilie va fi sărbătorită în fiecare an ca fiind ziua profesională a tuturor lucrătorilor din complexul industrial de apărare al Ucrainei. Am semnat decretul relevant.

Vă felicit de ziua dumneavoastră profesională și vă mulțumesc pentru faptul că munca dumneavoastră adaugă timp și oportunități, victorii și securitate întregii Ucraine!”