ENEL Romania: Anunturile foarte IMPORTANTE Emise Tuturor Clientilor Romani

ENEL Romania Anunturile IMPORTANTE Emise Tuturor Clientilor Romani

ENEL, grup de energie din Romania cu peste 3 milioane de clienti pentru servicii de energie electrica si gaze naturale, le vorbeste direct oamenilor la momentul actual, si le transmite cateva anunturi de importanta mare, iar asta pentru ca le aduce in atentie metode de economisire a energiei in perioada Pastelui 2023, daca vor acest lucru.

ENEL explica mai jos cateva dintre metodele cele mai simple pentru a reduce intr-o anumita masura consumul de energie electrica si gaze naturale, chiar daca gatim mancare pentru Paste, evitarea risipei fiind una dintre metodele cele mai bune prin care putem sa facem economii, chiar serioase, in aceasta perioada.

Scopul recomandarilor pe care ENEL Romania le face acum are in centru ajutarea romanilor, mai ales ca situatia economica in Romania un este una tocmai fericita, cu preturi mari la energie, in ciuda plafonarii, astfel ca sfaturile de acest gen sunt extrem de bune pentru a-I ajuta pe oameni sa-si reduca substantial facturile.

ENEL Romania le recomanda deasemenea clientilor sa fie atenti si la optiunile referitoare la crearea de conturi in cadrul platformei MyEnel, iar asta deoarece prin intermediul lor pot avea control asupra serviciilor care le sunt oferite de catre companie, si foarte multa lume are nevoie de asa ceva in viata de zi, cu zi.

Se spune că de Paște e bine să te înnoiești pentru un plus de noroc. Zilele acestea, #FiiSmartPeEnergie și adoptă noi obiceiuri de consum și planeta îți va mulțumi: Închide robinetul când speli vasele; Folosește vase din sticlă la cuptor, pentru a găti mai repede mâncarea; Evită risipa alimentară și congelează ce rămâne în plus; Nu lăsa televizorul deschis, dacă nu îl folosești.

Setează o temperatură optimă acasă, dacă stai cu ferestrele deschise. Îți dorim momente memorabile alături de cei dragi! Știi cât de rapid îți creezi un cont MyEnel, ca să-ți administrezi cu ușurință contractul de energie? Intră pe website și completează câmpurile din pagină cu codul de client.