Volodimir Zelenski: Anunturile cu Deciziile Luate de Ucraina in Plin Razboi!

Volodimir Zelenski anunta noile decizii luate impreunea cu generalii care conduc armata Ucrainei, iar asta pentru ca Rusia isi continua atacurile in aceasta perioada, iar orasul Bahmut este aproape de a fi cucerit de catre rusi, insa soldatii ucrainieni lupta pentru fiecare centimetru patrat de pamant ucrainean.

Volodimir Zelenski aduce in atentia lumii intregi si faptul ca Rusia a atacat astazi orasul Slaviansk, iar bombardamentele au generat atat raniti, cat si decese in randul populatiei ucrainiene, ceea ce ne arata inca o data ca nu exista protectie de vreun fel pentru civilii care sunt atacatid e catre rusi.

“În timpul zilei, am fost în contact cu armata, am avut o întâlnire cu șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei Maliuk și o întâlnire cu șeful Serviciului de Informații al Apărării, Budanov.

Cheia este distrugerea constantă a ocupanților, aceasta este deteriorarea logisticii lor și a oricărui potențial din teritoriile ocupate, aceasta este pregătirea pașilor noștri activi, aceasta este munca de contraatac.

Le mulțumesc tuturor soldaților noștri care asigură acest lucru, care își amintesc că pentru fiecare atac rusesc asupra orașelor și satelor noastre, asupra pozițiilor noastre, pentru fiecare ucidere de ucraineni, ocupantul trebuie să sufere cele mai tangibile pierderi.

Fiecare metru de pământ ucrainean trebuie să însemne inevitabilitatea pierderii Rusiei în acest război pentru ocupant, inevitabilitatea faptului că nu vor exista perspective pentru inamicul pe pământul Ucrainei.

Mulțumesc tuturor celor care rezistă răului împreună cu Ucraina! Slavă tuturor soldaților noștri care acum luptă pentru stat și popor! Glorie Ucrainei!

Slaviansk. Invadatorii au bombardat cu brutalitate orașul. Au fost lovite clădiri de locuințe. Din păcate, există răniți și morți.

Starea rea își demonstrează încă o dată esența. Doar să omori oameni în plină zi. Distrugerea, distrugerea tuturor viețuitoarelor.

Va exista o responsabilitate echitabilă pentru fiecare manifestare a terorismului. Nu vom lăsa o singură urmă a Rusiei pe pământul nostru. Și nici nu vom lăsa nepedepsit niciun dușman.”