Austria: Oficial Anunt de ULTIMA ORA care LOVESTE in Nehammer din cauza Schengen, a Romaniei

Austria Oficial Anunt ULTIMA ORA LOVESTE Nehammer cauza Schengen Romaniei

Austria este in centrul unui anunt oficial de ultima ora care loveste foarte serios in cancelarul Karl Nehammer dupa blocarea aderarii Romaniei la Schengen, iar asta deoarece cancelarul de la Viena este criticat pentru faptul ca sustine impunerea de masuri radicale pentru a opri migratia ilegala in Europa, dar nu poate opri luarea chiar oricaror decizii.

Austria nu a putut opri decizia Comisiei Europene de a le permite cetatenilor din Kosovo sa circule fara vize prin Uniunea Europeana din lunile urmatoare, iar Karl Nehammer este criticat dur pentru ca nu a reusit sa faca o coalitie de state care sa impiedice luarea acestei decizii, asta in urma problemelor cu migratia din Kosovo din ultimii ani.

Austria este o tara pe care foarte multi migranti o cauta, iar asta pentru ca ea ofera o varietate de beneficii chiar si pentru persoanele care asteapta aprobarea, sau respingerea, unei cereri de azil, insa Karl Nehammer este criticat dur pentru ca nu reuseste sa impuna adoptarea unor masuri in UE care sa reduca traficul migratiei ilegale.

“Kosovo este o țară model de corupție, criminalitate și, mai ales, trafic ilegal de persoane în Austria. În 2015, ca parte a crizei refugiaților, am văzut o grămadă de kosovari în Austria. Acum, UE le oferă un bilet gratuit spre Europa. Jocul dublu al ÖVP continuă cu bucurie.

În Austria, ei anunță că vor să impulsioneze o politică de imigrație mai strictă, iar la Bruxelles deschid toate barierele pentru refugiații economici kosovari și cetățenii unei țări extrem de corupte. ÖVP îi păcălește pe austrieci să se gândească la stabilitate și la oportunități potențiale. Dar Kosovo este un stat eșuat care nu-și are locul în UE.”