Polonia Imbunatateste Masurile de Securitate la Granita cu Enclava Kaliningrad

Polonia Imbunatateste Masurile Securitate Granita Enclava Kaliningrad

Polonia a luat decizia de a intari masurile de securitate care sunt impuse la granita cu enclava Kaliningrad a Rusiei, iar asta pentru ca era nevoie de sisteme de supraveghere suplimentare pe toata intinderea granitei, dar si de alte masuri menite sa asigure guvernul de la Varsovia de faptul ca tara este in deplina siguranta.

Polonia incearca sa monitorizeze video cu senzori si camere nu mai putin de 199 de kilometri de granita pe care ii are cu enclava Kaliningrad a Rusiei, iar asta o poate ajuta sa evite situatii in care la granitele sale ar putea fi trimise numere mari de migranti care sa incerce sa intre in Uniunea Europeana in mod ilegal.

“Polonia întărește măsurile de securitate de-a lungul graniței cu exclava rusă Kaliningrad. Polonia a început să instaleze sisteme suplimentare de supraveghere de securitate de-a lungul graniței sale cu provincia rusă Kaliningrad, a informat RMF 24 pe 18 aprilie.

Un sistem de camere și centre de mișcare va acoperi 199 de kilometri de graniță cu Rusia, adăugându-se la măsurile existente în apropierea Spitului Vistula, care este protejat de securitate „de câțiva ani”, a scris RMF 24.”