ENEL: IMPORTANT Anunt de INFORMARE Oficiala care Vizeaza Clientii Romani

ENEL IMPORTANT Anunt INFORMARE Oficiala Vizeaza Clientii Romani

ENEL, grup de energie din Romania care are peste 3 milioane de clienti in toata tara, si care si-a anuntat iesirea de pe piata romaneasca in cursul urmatoarelor luni, a decis sa publice o noua informare foarte importanta pentru oameni, iar asta deoarece le-a dezvaluit in mod oficial cum pot obtine o copie a facturii de consum.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca in cadrul website-ului sau exista un serviciu special care ne ajuta sa obtinem in doar cateva minute o copie a facturii de consum, chiar daca nu avem un cont in platforma MyENEL, pe care compania a creat-o special pentru a ne permite sa vedem informatii detaliate despre conturi.

Puteti vedea in explicatiile de mai jos ce trebuie sa facem pentru a putea avea emisa rapid o copie a unei facturi de consum pe care ENEL Romania a creat-o in baza consumului pe care l-am inregistrat in cea mai recenta luna, totul fiind gandit pentru a fi cat mai simplu pentru noi, ceva ce este de foarte bun augur.

ENEL Romania nu este singura companie de energie din Romania care a decis sa le ofere romanilor servicii de acest gen, asa ca daca beneficiati de ceva similar de la vreo alta companie de energie, e bine sa stiti exact ceea ce va este oferit de catre aceasta, pentru a va bucura de servicii cat mai bune in orice moment.

Dacă ai nevoie de o copie a facturii de energie, te ajută Asistentul Virtual din pagina oficiala.. Selectează opțiunea „Obține copia facturii” și alege una dintre modalitățile dorite: „Copie factură” sau „Activare cont MyEnel”.

Cea de-a doua modalitate îți permite să creezi un cont MyEnel, util atât pentru primirea online a facturii și descărcarea acesteia, cât și pentru accesarea altor servicii digitale, precum transmiterea indexului la energie electrică și gaze naturale.