Kaufland: SCHIMBARILE din Magazine, de Saptamana Aceasta, Anuntate Tuturor Romanilor

Kaufland SCHIMBARILE Magazine Saptamana Aceasta Anuntate Tuturor Romanilor

Kaufland, grupul care detin un foarte mare numar de hyperamarket-uri in toata Romania la ora actuala, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu schimbarile importante care au fost decize pentru noi, si care vor deveni valabile incepand chiar de acum in locatiile din intreaga tara, dupa cum puteti vedea si mai jos.

Kaufland vorbeste in mod oficial despre noile promotii pentru Kaufland Card, pe care le are incepand din 19 aprilie 2023, ele aducandu-le romanilor posibilitatea de a cumpara o varietate de produse noi la preturi neasteptat de bune pentru aceasta perioada din an, si merita sa fim atenti la ceea ce se intampla chiar acum.

Conform celor de la Kaufland Romania, vorbim despre promotii care sunt valabile doar pentru cateva zile in magazinele din Romania, insa numai daca avem un card de fidelitate facut la compania care activeaza in Romania, si acesta poate fi creat doar daca mergem intr-una dintre locatiile sale chiar in acest moment.

Kaufland Romania le permite oricaror romani sa-si faca un card de fidelitate Kaufland Card, si sa profite de aceste promotii speciale, asa ca merita sa fiti atenti la ceea ce este publicat, pentru ca promotiile toate sunt limitate in timp, iar daca nu profitati acum de ele, e posibil sa nu o mai puteti face prea curand, din pacate.

Cauți promoțiile Kaufland Card? Atunci ești în locul potrivit. Aici găsești oferte speciale la produsele tale preferate. Așa că ia o pauză și descoperă toate promoțiile Kaufland Card.