Kaufland: GRATUIT pentru Romani, Cate Vouchere de Cumparaturi sunt Oferite

Kaufland GRATUIT Romani Cate Vouchere Cumparaturi Oferite

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine deschise in toata Romania la ora actuala, ii anunta in mod oficial pe toti romanii in legatura cu faptul ca le da gratuit vouchere de cumparaturi, pentru o perioada limitata de timp, daca sunt interesati sa participe la o promotie speciala care este acum in derulare.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca ofera 3 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare pentru romani, ele putand fi folosite pentru orice fel de cumparaturi in cadrul hypermarket-urilor, deci daca le castigati, nu va trebui sa va faceti griji cand vine vorba dspre utilizarea lor oriunde in tara noastra, in orice moment.

Pentru a avea sansa de a castiga voucherele de cumparaturi pe care Kaufland Romania le ofera nu trebuie sa facem prea multe, ci doar sa lasam un comentariu la postarea de mai jos, iar asa vom fi in mod automat inscrisi in cadrul promotiei speciale care este in plina derulare pana la finalul saptamanii viitoare.

Kaufland Romania nu e la prima promotie de acest gen in Romania, si cu siguranta nu e nici la ultima, astfel ca vom vedea cu siguranta alte promotii, insa intre timp e bine sa participati la aceasta campanie speciala, atat timp cat ea este disponibila, castigatorii urmand a fi anuntati la inceputul lunii mai de catre companie.

Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care apreciază cel mai mult brânzeturile fine. Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Concursul se încheie pe 27 aprilie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 02-04 mai! Baftă multă!