WhatsApp: Anuntul Oficial al unei MAJORE Schimbari din iPhone si Android

WhatsApp Anuntul Oficial MAJORE Schimbari iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global la ora actuala de pe iPhone si Android, are anuntata in mod oficial una dintre cele mai importante schimbari care au fost facute pana acum, iar asta pentru ca putem sa pastram mesajele care au fost trimise cu un termen de expirare.

WhatsApp a oferit cu ceva ani in urma posibilitatea de a trimite mesaje care dispar dupa prima accesare, sau la un anumit timp dupa expediere, iar in cazul celor din urma putem sa alegem sa le pastram, ceva ce ne poate ajuta sa nu pierdem anumite mesaje care pot avea informatii chiar foarte importante, in anumite situatii.

Functia aceasta pe care WhatsApp Messenger o are implementata de acum, este disponibila pentru iPhone si Android numai cu cele mai recente versiuni ale aplicatiilor care sunt disponibile in mod oficial in cadrul magazinelor de aplicatii din intreaga lume, astfel ca nu o puteti avea disponibila daca nu le instalatia cum.

WhatsApp Messenger ofera schimbarea pentru toata lumea, fara vreo restrictie, atat timp cat cea mai recenta versiune a aplicatiilor este instalata, iar optiunea de pastrare a mesajelor apare exclusiv la cele temporare, ele fiind deasemenea afisate inclusiv intr-o sectiune speciala din cadrul meniului pentru conversatii.

Unele lucruri merită păstrate. Acum poți împiedica mesajele să dispară din chat-urile tale. Cu Keep, ai ultimul cuvânt și rămâi în controlul mesajelor tale.