Netflix: Decizia OFICIALA cu Noi Masuri IMPORTANTE Anuntate pentru Oameni

Netflix Decizia OFICIALA Noi Masuri IMPORTANTE Anuntate Oameni

Netflix, de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume cu peste 200 de milioane de abonati care platesc pentru servicii, a anuntat in mod oficial o decizie care va bucura cu siguranta milioane de abonati, iar asta pentru ca se fac noi schimbari bune pentru unul dintre abonamentele care a generat multe controverse.

Netflix anunta ca abonamentul care ofera acces la platforma de streaming video la cerere, in baza afisarii de reclame, urmeaza sa le permita abonatilor sa vada filmele si serialele la calitate 1080p, un upgrade major fata de calitatea 720p, care era permisa pana in momentul de fata, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru multi.

Netflix nu s-a limitat doar la atat, iar asta pentru ca de acum ofera posibilitatea ca doua dispozitive sa poata reda simultan continut din platforma de streaming video la cerere, in baza unui abonament de acest gen, astfel ca se extinde masiv utilitatea abonamentelor cu o calitate mai ridicata pentru continut, si redare pe 2 dispozitive.

Schimbarea pe care a facut-o Netflix prin lansarea acestui abonament i-a adus o crestere a numarului de abonati in intreaga lume, acesta fiind si cel mai ieftin dintre toate abonamentele pe care compania le ofera abonatilor din intreaga lume, iar cu aceste noi modificari, el devine si mai atractiv pentru foarte multa lume.

“Credem că aceste îmbunătățiri vor face oferta noastră și mai atractivă pentru un set mai larg de consumatori și vor consolida și mai mult angajamentul pentru abonații existenți și noi la planul de reclame. Acest economia planului susținut de reclame este totul la un nivel care credem că nu este doar mai bun pentru membrii noștri cu o opțiune la preț mai mic.

Ci mai bun pentru afacerea noastră și credem că am putea face acest lucru și o facem într-un fel. adică, aș spune, fără a fi prea specific, gândiți-vă la asta ca la o contribuție de profit incrementală de 50% sau mai mult la afacere.”