LIDL: Decizia IMPORTANTA, ce SCHIMBARI sunt Anuntate Clientilor Romani

LIDL Decizia IMPORTANTA SCHIMBARI Anuntate Clientilor Romani

LIDL, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine care sunt active in diverse colturi ale tarii, ii anunta in mod oficial pe clienti astazi in legatura cu deciziile care au fost luate in mod oficial pentru ca in locatiile tarii vor ajunge o serie de produse noi, pe care oricare dintre noi le va putea cumpara, de saptamana viitoare.

LIDL spune ca incepand de saptamana viitoare vor ajunge in magazinele sale din toata tara produsele in stil american, cele pe care foarte multa lume le iubeste, si care nu sunt disponibile tot timpul intr-o varietate foarte mare, chiar daca in mod regulat compania are diverse produse de la brand-uri americane pentru clientii sai.

Mai mult decat atat, cei de la LIDL Romania vorbesc deasemenea despre faptul ca vor avea accesorii si ustensile pentru gratar disponibile pentru clientii din Romania care vor fi dornici sa le cumpere, ele urmand a fi oferite impreuna cu haine potrivite pentru primavara, deci in mod teoretic ar trebui sa aveti din ce sa alegeti pentru viitoarele voastre achizitii.

LIDL Romania vorbeste deasemenea si despre multe alte surprize care vor fi oferite pentru intreaga familie in cadrul magazinelor sale din intreaga tara, produse care vor fi puse la vanzare incepand de saptamana viitoare, insa detalii despre preturile acestora vom putea afla abia dupa ce ele vor fi efectiv disponibile pentru achizitie.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 24-30.04.2023! Ți-am pregătit: delicii în stil american, accesorii și ustensile pentru grătar, modă casual de primăvară … și multe alte surprize pentru întreaga familie!