Ucraina a Primit Aproape Toate Vehiculele de Lupta Trimise de catre NATO

Ucraina a Primit Aproape Toate Vehiculele de Lupta Trimise de catre NATO

Ucraina a primit aproape toate vehiculele de lupta care au fost trimise de catre NATO pentru a ajuta la contraofensiva pregatita in aceasta perioada, si nu doar la atat, astfel ca armata ucraineana ar trebui sa lanseze in curand atacurile pe care le pregateste de foarte multa vreme, si care se anunta a fi serioase.

Ucraina a avut promise diverse tipuri de vehicule de lupta de catre NATO, in principal tancuri, si se pare ca a primit foarte multe dintre cele care trebuiau sa ajunga in tara, iar asta ar putea ajuta intr-o foarte mare masura la realizarea cu succes a contraofensivei care a fost gandita de catre generalii de la Kiev.

“Ucraina deține aproape toate vehiculele promise de NATO. Comandantul militar al NATO, generalul Christopher Cavoli, a declarat pe 26 aprilie că aproape toate vehiculele de luptă promise Ucrainei de aliații NATO au fost livrate.

„Peste 98% dintre vehiculele de luptă sunt deja acolo. Sunt foarte încrezător că le-am livrat materialul de care au nevoie și că vom continua o conductă pentru a le susține și operațiunile”, a spus Cavoli, potrivit New York Times.”