BANCA Transilvania: Mesajul Oficial, ce da GRATUIT Azi pentru Oricare Clienti Romani

BANCA Transilvania Mesajul Oficial GRATUIT Azi Oricare Clienti Romani

BANCA Transilvania le vorbeste in mod oficial astazi tuturor clientilor din Romania despre ceea ce a decis sa le ofere in mod gratuit la ora actuala, iar asta deoarece a hotarat sa organizeze o noua campanie BT Pay Day, cea prin care ofera gratis un cadou clientilor care folosesc aplicatia BT Pay pentru, si fac miscare.

BANCA Transilvania spune ca aplicatia BT Pay poate fi activata de catre oricine este interesat sa o foloseasca, ea fiind oferita pentru iPhone si Android chiar acum, deci nu trebuie sa facem foarte multe pentru a beneficia de tot ceea ce are ea de oferit, si e bine sa nu ratam ocazia de a o folosi, pentru ca poate fi extrem de utila.

Pentru aceasta sesiune a BT Pay Day, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere romanilor in mod gratuit o pereche de casti AirPods Pro, daca fac minim 4.000 de pasi astazi, ii inregistreaza cu aplicatiile Google Fit, sau Apple Health, si sincronizeaza acele date cu aplicatia BT Pay, pentru a se inscrie in campanie.

BANCA Transilvania spune ca trebuie sa intram si intr-o sectiune speciala a aplicatiei BT Pay pentru a ne inscrie si a avea sansa de a participa la aceasta promotie, asa ca e important sa aveti in vedere acest regulament, pentru a fi siguri ca daca vreti sa va inscrieti pentru a castiga premiul oferit, aveti si ocazia de a face acest lucru.

Azi e BT Pay Day-ul tău norocos: poți câștiga o pereche de Airpods Pro. Ce faci să intri în tragerea la sorți pentru căști ? Conectează-ți contul de Fitbit, Google Fit sau Apple Health în BT Pay. Fă 4.000 de pași astăzi, 27 aprilie. Activează oferta din secțiunea „Premii în Mișcare”. Odată ce ai activat-o, intri automat în tragerea la sorți pentru premiu. Start walking & best of luck!