BCR Romania: Serioasa ATENTIONARE de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii

BCR Romania george nu functioneaza

BCR Romania, una dintre bancile cele mai mari din tara noastra la ora actuala, a decis sa emita o atentionare de ultima ora despre care trebuie sa stie imediat toti clientii din Romania, iar asta pentru ca in atentia imediata este adusa faptul ca George Web si aplicatia pentru iPhone si Android au probleme de functionare.

BCR Romania a publicat un mesaj de informare prin intermediul retelei de socializare Facebook, spunandu-le clientilor ce se intampla, si ca se lucreaza la remedierea problemelor, fara a oferi detalii suplimentare cu privire la situatia actuala, ceea ce desigur ca este o veste foarte proasta pentru foarte multa lume.

BCR Romania nu prea are probleme cu serviciile oferite prin platforma George, astfel ca vorbim despre ceva care se intampla rar, dar e bine totusi ca ii anunta pe clienti in legatura cu existenta problemelor, pentru ca multi nu stiu ce se intampla, iar asa au ocazia de a afla imediat care este problema.

Dupa cum unii dintre voi stiti deja, cei de la BCR au derulat in saptamanile anterioare o serie de lucrari de mentenanta pentru platforma George, si nu numai, insa nu se stie daca aceste probleme au, sau nu, legatura cu acele modificari facute de catre banca, si cel mai probabil nici nu vom afla prea curand acest lucru.

BCR nu ofera nici pe website-ul sau detalii suplimentare cu privire la ceea ce se intampla in cadrul platformei George, si e putin probabil sa aflam informatii suplimentare despre ceea ce s-a intamplat cu platforma, sa ca e bine sa fiti pregatiti pentru acest lucru.

BCR Romania george nu functioneaza web app