Vodafone: Vestile GROZAVE, ce le da GRATUIT Clientilor din Toata Romania

Vodafone Vestile GROZAVE GRATUIT Clientilor Toata Romania

Vodafone, unul dintre grupurile de telecomunicatii cu cele mai mari numere de clienti in Romania la ora actuala, a decis sa anunte in mod oficial ce decizii bune a luat pentru clienti, si ceea ce ofera gratuit pentru oricare dintre cei care sunt dornici sa profite de o campanie care este in plin proces de derulare la ora actuala.

Vodafone vorbeste mai jos despre faptul ca pentru clientii din Romania a decis sa ofere gratuit, impreuna cu HBO, o serie de kituri de detectiv pentru romanii care urmaresc serialul Perry Mason prin canalele de televiziune, sau platforma HBO Max, in aceasta perioada, iar vestile sunt foarte bune pentru oricare dintre clienti.

Puteti vedea mai jos ca pentru a participa la aceasta promotie speciala nu trebuie sa faceti prea multe, cei de la Vodafone Romania si HBO cerandu-le romanilor doar sa spuna in ce oras se desfasoara actiunea serialului Perry Mason, iar raspunsul trebuie dar intr-un comentariu la postarea de mai jos, publicata pe Facebook.

Vodafone Romania nu este la prima promotie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, cum nici HBO nu e tocmai la inceput, astfel ca daca ati mai participat la alte campanii similare, atunci probabil stiti cum se desfasoara ele, si cat de important este sa respectati toate conditiile de participare la promotie.

CONCURS: Cu Vodafone și HBO, poți câștiga 5x Kit-ul detectivului. Urmărește sezonul doi al serialului Perry Mason pe HBO și HBO Max. Participă la concurs răspunzând printr-un comentariu la următoarea întrebare: “În ce oraș se desfășoară acțiunea serialului Pery Mason?” Îți așteptăm răspunsul până pe 30 aprilie inclusiv. Regulamentul concursului îl găsești în primul comentariu.