MOL: AVERTIZARE foarte IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

MOL AVERTIZARE IMPORTANTA Clientii Romania

MOL, unul dintre lanturile de benzinarii din Romania care are un numar mare de statii la nivelul intregii tari la ora actuala, ii informeaza in mod oficial pe romanii care ajung in locatiile sale despre una dintre problemele extrem de serioase, fraudele care afecteaza inclusiv cardurile de carburand ale companiei.

MOL are o pagina dedicata pe website-ul sau, in care explica mai multe despre metodele pe care le putem folosi pentru a ne proteja impotriva fraudelor care implica orice fel de card de carburant emis de catre grup, si asta pentri ca in ultimii ani numarul fraudelor cu aceste tipuri de carduri, si nu numai, a crescut in Europa.

Dupa cum puteti vedea si ma ijos, recomandarile pe care MOL Romania le ofera pentru clienti pentru protejarea cardurilor folosite in vederea platii pentru carburant, sunt foarte similare cu cele pe care bancile le ofera pentru protejarea cardurilor bancare, asa ca e important sa aveti in vedere toate aceste informatii esentiale.

MOL Romania incearca sa ii protejeze cat mai bine pe clientii din Romania, si nu numai, impotriva oricarui tip de fraude care ne pot lasa fara bani, insa desigur ca este important si ca oamenii sa stie cum sa actioneze in cele mai bune moduri posibile pentru a se proteja in aceasta perioada foarte complicata.

Utilizarea intrumentelor și tehnicilor de plată fără numerar au devenit tot mai importante în ultimii ani. Drept urmare, utilizarea cardurilor de carburant și a dispozitivelor de plată contactless pentru plata taxelor de drum este în continuă creștere în Europa. Cu toate acestea, utilizarea frecventă a acestor instrumente a atras și interesul fraudatorilor și a crescut riscul de fraudă.

Numărul incidentelor de fraudă a crescut semnificativ în Europa în ultimii ani, având în vedere că tot mai multe tranzacții sunt efectuate online, valoarea acestora continuând să crească. Cei care practică înșelătoria folosesc tehnici din ce în ce mai sofisticate pentru a obține informații de pe carduri sau alte dispozitive de facturare. Din acest motiv, este extrem de important pentru companii să ofere atenție sporită pentru prevenirea actelor de fraudă, prin instruirea atât a managementului de flotă, cât și a șoferilor.