AVERTISMENT BANCA Transilvania de ULTIMA ORA in Atentia IMEDIATA a Clientilor

AVERTISMENT BANCA Transilvania ULTIMA ORA Atentia IMEDIATA Clientilor

BANCA Transilvania a emis un nou avertisment de ultima ora care trebuie sa ajunga in atentia imediata a clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca prin intermediul sau ni se aduce in atentie problema majora a fraudelor online, care au la baza mesaje prin care ni se recomanda sa facem diverse tipuri de investitii.

BANCA Transilvania explica mai jos cum putem sa ne dam seama daca suntem tinta unui atac prin care se incearca furtul de bani de la noi, ceva ce din pacate se intampla extrem de des in aceasta perioada, iar asta pentru ca atacurile de acest gen au din ce, in ce, mai mult succes, oamenii putand fi pacaliti destul de usor.

Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la BANCA Transilvania ofera cateva sfaturi extrem de practice, in baza carora ne putem proteja de aceste atacuri, ele fiind utile si pentru a identifica in timp util un atac de acest gen, iar asta pentru ca in cazul in care suntem pacaliti, recuperarea banilor ar putea fi imposibila.

BANCA Transilvania incarca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa isi dea seama cand sunt tinta unui atac cibernetic, pentru a nu deveni foarte usor victime, si asta pentru ca exista solutii pentru a ne proteja inainte de a ajunge in situatia de a nu mai putea face ceva pentru a recupera banii pierduti in fata hackerilor.

Reclamele care promit câștiguri rapide din investiții nu sunt reclame generate de BT. Raportează reclamele și anunță-ne atunci când le vezi. De asemenea, vă îndeamnă să deschideți anumite linkuri, din diferite motive: să răspundeți la un chestionar, să aveți acces la o “platformă”.

Nu sunt reclame generate de BT și întotdeauna le raportăm punctual. Recomandările noastre: Citiți cu atenție textul reclamelor despre BT de pe Facebook; Uitați-vă inclusiv la link-ul pe care îl conțin, de obicei e greu de descifrat. Dar NU îl accesați.