Decizia BRD Romania Luata cu o ATENTIONARE pentru Clientii din Toata Romania

Decizia BRD Romania Luata ATENTIONARE Clientii Toata Romania

BRD Romania, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa-si anunte toti clientii romani in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, ea venind ca o atentionare despre care trebuie sa stie ei, si totul pentru ca in aceasta seara vor avea loc noi lucrari de mentenanta pentru serviciile sale online.

BRD Romania explica mai jos faptul ca intre orele 22:30 si 23:30 ale acestei zile, serviciul YOU BRD va fi intrerupt de catre banca, iar in aceasta situatie aplicatia nu va putea fi accesata de catre utilizatorii din toata tara, iar notificarile push pentru validarea tranzactiilor pentru cumparaturi online nu vor fi livrate.

Separat de cele de mai sus, BRD spune ca nu vom putea inrola nici carduri noi in cadrul Apple Pay, sau Google Pay, iar incasarile instant pentru tranzactiile facute de la alte banci, catre conturile noastre, nu vor functiona nici ele, asa ca daca asteptati bani, e bine sa stiti ca nici in aceasta situatie nu se va intampla ceea ce va doriti.

BRD spune ca toata aceasta situatie va dura doar o singura ora, asa ca dupa ora 23:30 lucrurile ar trebui sa revina la normal, ceea ce desigur ca ar trebui sa fie o veste foarte buna pentru noi toti, insa daca nu se va intampla acest lucru, atunci e bine sa stiti ca e posibil ca lucrarile de mentenanta sa nu se fi terminat.

În această seară, între orele 22:30 și 23:30, vom întrerupe pentru mentenanță serviciul You BRD. În respectivul interval orar, aplicația nu va putea fi accesată, mesajele de notificare tip push pentru validarea tranzacțiilor e-commerce nu vor fi transmise, înrolarea cardurilor în Apple Pay și Google Pay nu va putea fi realizată, iar încasările interbancare în regim instant nu se vor procesa. Vă mulțumim pentru înțelegere!