DIGI Mobil: 2 Anunturi IMPORTANTE care Vizeaza MILIOANE de Clienti Romani

DIGI Mobil 2 Anunturi IMPORTANTE Vizeaza MILIOANE Clienti Romani

DIGI Mobil, al treilea cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani in legatura cu doua hotarari importante care sunt puse deja in aplicare, iar asta pentru ca ele vizeaza beneficii importante despre care trebuie sa stie oamenii chiar in acest moment.

DIGI Mobil explica mai jos faptul ca daca esti interesat sa-ti cumperi un telefon mobil nou, atunci ca parte a noii oferte de portare in reteaua companiei de telecomunicatii, avem ocazia de a profita de o noua campanie in cadrul careia ne sunt oferite dispozitive mobile mai ieftine, in rate fara dobanda.

Mai mult decat atat, cei de la DIGI Mobil au decis deasemenea sa continue procesul de imbunatatire a acoperirii pentru retelele de telecomunicatii mobile pe care le are in Romania, iar asta si pentru ca se lauda de ceva vreme cu faptul ca are cea mai extinsa acoperire dintre toti operatorii de telecomunicatii din tara noastra.

DIGI Mobil are deasemenea in aceasta perioada si o campanie spearata de reduceri la abonamente pentru portarea in reteaua sa, oferind luni de zile de reducere de 50% pentru clientii care aleg sa-si transfere numarul de telefon de la operatorul pe care-l folosesc, la acesta, asa ca merita sa va uitati la toate detaliile de pe website-ul sau.

Te-ai pregătit de vară ? Hai la DIGI și schimbă-ți telefonul la început de sezon estival. Portează-te în rețeaua cu cea mai mare acoperire din țară și prinde oferta la telefoanele OPPO A78 5G: avans zero și 24 de rate fixe de 52 lei/lună. Comandă acum!