FAN Courier: AVERTISMENTUL Serios pentru MILIOANE dintre Romani

FAN Courier AVERTISMENTUL Serios MILIOANE Romani

FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din Romania la ora actuala, a decis sa emita un avertisment extrem de serios pentru milioane de romani, iar asta pentru ca in ultima perioada se desfasoara campanii de tip smishing, care folosesc imaginea companiei.

FAN Courier explica mai jos de ce trebuie sa fim extrem de vigilenti in momentul de fata din cauza acestor atacuri cibernetice, iar asta pentru ca putem fi foarte usor pacaliti sa ne cedam datele personale, sau mai rau, pe cele bancare.

ÎN ATENȚIA TUTUROR CLIENȚILOR FAN Courier!

Dacă primiți mesaje SMS de tipul celor din imagine, vă rugăm să nu accesați link-ul și să nu introduceți datele voastre personale!

Există o nouă tentativă de tip SMiShing, prin care atacatorii informatici folosesc serviciul SMS pentru a trimite un link fraudulos către clienți, în scopul obținerii de date bancare de la aceștia. Odată accesat, link-ul vă direcționează către o pagină falsă care copiază întocmai imaginea website-ului nostru oficial.

Fiți vigilenți!

Asigurați-vă că link-ul este corect, cu terminația .ro.

Urmăriți orice exprimare îndoielnică sau greșeală gramaticală și verificați numărul de telefon de la care ați primit SMS.

FAN Courier nu vă va cere niciodată informațiile de pe card (număr card, dată expirare, cod CVC) sau informațiile personale confidențiale!

Priviți cu suspiciune orice astfel de solicitare!

Singurele date ce pot fi transmise în siguranță sunt numele și codul IBAN.

️Priviți cu suspiciune orice astfel de solicitare și, înainte de a oferi datele cerute, verificați veridicitatea mesajului la cyber.security@fancourier.ro

Doar voi vă puteți proteja de astfel de înșelăciuni cibernetice.