Raiffeisen Bank: ATENTIONAREA de URGENTA Emisa Tuturor Clientilor din Romania

Raiffeisen Bank ATENTIONAREA URGENTA Emisa Tuturor Clientilor Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci care activeaza in Romania la ora actuala, a emis o atentionare de urgenta pentru clientii din toata tara, si este foarte important sa stim cu totii ce se intampla, pentru ca serviciile online pe care banca le are sunt afectate de o problema care le face inaccesibile.

Raiffeisen Bank expica mai jos faptul ca problemele pe care le are in momentul de fata afecteaza foarte multe servicii online pe care le ofera in mod obisnuit clientilor din Romania, deci e foarte important sa fiti constienti de acest lucru, mai ales ca situatia inca este foarte departe de a fi rezolvata, din pacate.

Nu exista vreo explicatie a celor de la Raiffeisen cu privire la natura problemelor din cauza carora sistemele sunt la ora actuala indisponibile, astfel ca nu stim acest lucru, si cel mai probabil nici nu vom afla, asa ca ar trebi sa fiti constienti de acest lucru de la bun inceput, pentru ca situatia in sine nu e tocmai una noua.

Raiffeisen spune totusi faptul ca daca avem probleme urgente, atunci putem merge intr-o sucursala de-a sa pentru a discuta cu oricare dintre reprezentantii bancii din teritoriu, insa chiar si asa, e posibil ca unele dintre problemele foarte serioase sa nu poata fi totusi rezolvate din cauza problemelor pe care le experimenteaza sistemele bancii.

𝗨𝗣𝗗𝗔𝗧𝗘: Ca urmare a incidentului înregistrat astăzi, care ne afectează serviciile online, vă reamintim că puteți merge în oricare din sucursalele noastre pentru efectuarea de plăți și operațiuni urgente. De asemenea, vă informăm că toate celelalte servicii ale băncii sunt funcționale (precum bancomate, terminale de plată și carduri).

Dragi clienți, Momentan întâmpinăm un incident care impactează: Raiffeisen Smart Mobile pentru clienți persoane fizice; Raiffeisen Online pentru clienți persoane fizice; Raiffeisen SmartToken; Raiffeisen Smart Business; Noul Raiffeisen Online IMM; OpenBanking (AISP/PISP/CISP); Înrolarea cardurilor din Smart Mobile pentru Google Pay și Apple Pay este afectată (push provisioning); Smart Market – flux înrolare.