Volodimir Zelenski Anunta Noi Sanctiuni in Ucraina, Dezvoltarea in Plin Razboi

Volodimir Zelenski a anuntat 4 dintre deiciziile importante luate in mod oficial in cursul acestei zile, in plin razboi in Ucraina, si dupa cum puteti vedea mai jos, este vorba despre noi sanctiuni pregatite pentru cei care sustin Rusia, dar nu numai atat.

Volodimir Zelenski vorbeste inclusiv despre noi masuri pentru a intari apararea Ucrainei, dar si pentru a sustine dezvoltarea tarii atat in timpul razboiului cu Rusia, cat si dupa ce ostilitatile se vor incheia, iar tara va avea nevoie de reconstructie.

“Un scurt raport al zilei. Primul punct este cabinetul militar. Aceasta este o lucrare specială cu comandanții cheie și cei care asigură apărare. Pregătim un pachet mare de sancțiuni. Decizia va fi luată în curând

Al doilea punct este sancțiunile. Am ținut o întâlnire privind întărirea regimurilor de sancțiuni, atât ale noastre, cât și ale partenerilor noștri.

În al treilea rând, evenimentele internaționale. Luna aceasta și următoarele luni vor fi destul de active pentru Ucraina în sfera internațională. Vor fi multe lucrări legate de negocieri, evenimente internaționale care ne vor întări apărarea. Lucrăm la toate.

În al patrulea rând, am avut o întâlnire cu prim-ministrul Shmyhal. Coordonarea si pregatirea deciziilor. Pregătim soluții conceptuale de securitate pentru dezvoltarea Ucrainei și a infrastructurii noastre, atât acum, cât și după război.

Mulțumesc tuturor celor din lume care susțin Ucraina! Slavă tuturor războinicilor noștri care sunt acum în luptă de dragul țării noastre, la posturi de luptă și în misiuni de luptă! Glorie Ucrainei!

Statul nostru a dovedit deja că știe să câștige. Am dovedit că ne putem elibera pământul de ocupant.

Toți cei care asigură dezocuparea au dovedit că odată cu steagul albastru și galben, viața normală revine pentru fiecare persoană și fiecare familie.

Scopul nostru este să returnăm o astfel de viață în toată Ucraina, în toate acele zone care sunt temporar sub ocupație.”