Survivor: SCANDALUL de ULTIMA ORA dintre Concurentii Show-ului Popular al PRO TV

Survivor SCANDALUL ULTIMA ORA Concurentii Show Popular PRO TV

Survivor, reality show-ul din Romania care inregistreaza cea mai mare audienta la ora actuala si este urmarit de milioane de romani, este scena unui nou scandal intre concurentii emisiunii PRO TV, iar asta pentru ca noi acuzatii dure au fost lansate intre concurentii care se dueleaza pentru premiul de 100.000 de euro.

Survivor le-a adus fata in fata pe Carmen Grebenișan si Alexandra Porkolab in cadrul competitiei PRO TV, si prima o acuza pe a doua de faptul ca ar fi manipulat unele dintre concurentele fostului sau trib pentru a nu vorbi despre ceea ce s-a intamplat intre concurenti in perioada in care s-au duelat impreuna in provocarile gandite de producatori.

Dupa cum puteti vedea si mai jos tensiunile de la Survivor Romania au ajuns la cote inalte, iar asta nu este ceva tocmai neobisnuit, pentru ca premiul pus in joc, impreuna cu prestigiul pe care il aduce, genereaza tensiuni de acest gen, tensiuni care desigur ca se vad si pe micile ecrane, cu fiecare emisiune transmisa de PRO TV.

Survivor Romania se apropie de final, numarul concurentilor scazand de la o saptamana, la alta, iar cu eliminarea de saptamana aceasta, ne apropiem si mai mult de anuntarea marelui castigator al premiului in valoare de 100.000 de euro, dar si a prestigiului de a castiga o competitie atat de importanta derulata in Romania.

Ceartă monstru în timpul consiliului de Eliminare! Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab, schimb dur de replici. Mi-a spus Carmen că le manipulez pe fetele din fostul trib al Războinicilor și că ele nu ies în față să vorbească din cauza mea. Nu mi se pare normal ca un astfel de om, cu o conduită ca a ei, să vină și să ofere oamenilor de acasă aceste lucruri.